Werken bij

Vacature: Ambulant begeleider / Casemanager

Functieomschrijving

Ambulant begeleider / Casemanager

Wij zijn op zoek naar een proactieve, sociale ambulant begeleider met een gezonde drive én heb je een gezonde dosis humor? Ben jij klantgericht en in het bezit van een (relevante) MBO 4 / HBO opleiding? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij voor deze vacature zoeken.

Onze ambulante begeleider:

Als ambulant begeleider help je personen met allerlei problemen. Denk aan mensen met psychische en of fysieke problemen en of problemen op het gebied van verslaving. Ambulant betekent dat je niet op dezelfde plek werkt maar vaak bij de mensen thuis komt en naar cliënten, patiënten toe gaat. Een belangrijke doelstelling is dat cliënten zich zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven gedragen of wonen. Vaak stel je samen met de cliënt een begeleidingsplan op. Deze evalueer je samen en stel je eventueel bij. Soms moet je ook overleggen met andere zorgaanbieders of –verleners. Als ambulant zorgverlener ben je uiteraard zeer sociaal ingesteld, vind je het leuk om andere mensen te helpen. Daarnaast dien je inventief te zijn in het begeleiden en adviseren van mensen met vaak complexe problemen en ben je tenslotte onderzoekend ingesteld.

Functie eisen Ambulant begeleider:

Ben jij helemaal thuis in bovenstaande taken en beschik je daarnaast over de volgende functie eisen? Dan komen we graag met je in contact!

Afgeronde (relevante) HBO/ MBO-opleiding;
Ervaring( max 6 jr) in een soortgelijke functie met de doelgroepen of affiniteit met deze doelgroepen;
Voorkeur gaat uit naar personen met ervaring in de persoonlijke begeleiding (ambulant);
Uitstekende sociale vaardigheden;
Een zelfstandige, klantgerichte en flexibele houding;
Rijbewijs B;
Flinke dosis humor.

Bedrijfsprofiel

Stichting Nederland Participeert is een dynamische, no-nonsense organisatie. Ons kenmerkt dat we naast mensen staan en samen met mensen aan de slag gaan! Ons werkgebied is Overijssel/Twente.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is marktconform. Deze functie is voor 24 / 32 uur per week.

Soort dienstverband: Parttime

Soort dienstverband: DeeltijdBij interesse neem contact met ons op: info@stnp.nl of bel 085-4013956

Klachtenregelement
Privacy verklaring